FORGOT YOUR DETAILS?

În pas cu moda!

SERVICII OFERITE

Consult

oftalmologic

Pentru a beneficia de o prescripție corectă, necesară utilizării ochelarilor sau lentilelor de contact, trebuie efectuat un consult oftalmologic complet. În urma consultului oftalmologic pot fi depistate afecțiuni ale ochilor precum glaucomul, degenerescența maculară, retinopatia maculară sau retinopatia diabetică, afecțiuni ce pot fi stopate sau se poate încetini procesul de evoluție.

Consultanță

profesionistă

Specialiștii noștri sunt la dispoziția dumneavoastră și vă oferă consultanță profesionistă pentru alegerea ramelor pentru ochelari de vedere și a lentilelor potrivite.
De asemenea, vă pot face recomandări pentru alegerea ochelarilor de soare potriviți nevoilor și fizionomiei dumneavoastră.

Montaj

lentile ochelari

În laboratoarele noastre de montaj putem monta orice tip de lentilă pe orice ramă de vedere. Datorită personalului specializat și a aparaturii moderne - Mr Orange de la Essilor, îți oferim în magazinele noastre montaj într-o oră.

Reparații

rame

Pe lângă determinarea exactă a dioptriilor și montarea ochelarilor, vă oferim și service pentru aceștia. Înlocuirea puferelor (pernițelor), îndreptarea ramelor, schimbarea brațelor, înlocuirea șuruburilor, adaptarea ramelor sunt servicii gratuite pe care vi le punem la dispoziţie, pentru ca fiecare produs să fie potrivit pentru dumneavoastră.

Garanția

produselor cumpărate

Pentru produsele (rame și lentile pentru ochelari de vedere, ochelari de soare) cumparate din magazinele noastre, oferim o garanție de 24 de luni de la data cumpărării, în condițiile respectării recomandărilor de întreținere.

Plata

prin card cu rate

Folosind CardAvantaj (de la Credit Europe Bank) sau BonusCard (de la GarantiBank) beneficiezi de 3 rate fără dobandă.

TOP